Welkom!

In Het Pand ben je altijd welkom.  Zoek je ook een stukje gezelligheid? Of ben je op zoek naar zingeving? Zou je meer willen weten over het Christelijke geloof, over wie Jezus is? In Het Pand maken wij de link tussen jou en God, tussen ons en jou! Kom gerust en kijk bij “activiteiten” of wij jou ook iets te bieden hebben!

Wat is er te doen?

Bekijk complete agenda »

Het Pand is een mooi gebouw dat vraagt om een goed gebruik. Graag wil het bestuur Het Pand verhuren. Uiteraard binnen de mogelijkheden die er zijn. Wij willen goede buren blijven. Verhuur kan daarom tot 23.00 uur plaatsvinden.

Omdat Het Pand een wijkfunctie heeft willen wij de ruimten goedkoop aanbieden. Woont u in de Korrewegwijk/Oosterparkwijk, dan verhuren wij de ruimte graag. Ook als u uit een andere wijk of plaats komt kijken wij graag naar onze mogelijkheden.

U kunt 1 zaal voor een kinderfeestje of de grote zaal huren. De keuken is ook te huur om zo uw eten en drinken te bereiden.

Een zaal is 65 m2, waar u met 40-50 personen in past. De grote zaal is 165 m2, geschikt voor grote groepen. 


Zaal 2 zaal 1 de twee zalen, die tot 1 te combineren zijn  gasstellen  oven keukenWilt u een zaal huren, mail dan naar de coordinator van de verhuur: verhuur@pandvoordewijk.nl (antwoord komt vaak in "spambox", kijk daar dus ook even..)
Fotoalbums

6 tot en met 11 jaar

11 tot en met 14 jaar

12 tot en met 18 jaar

18 jaar en ouder

45 jaar en ouder