Welkom!

In Het Pand ben je altijd welkom.  Zoek je ook een stukje gezelligheid? Of ben je op zoek naar zingeving? Zou je meer willen weten over het Christelijke geloof, over wie Jezus is? In Het Pand maken wij de link tussen jou en God, tussen ons en jou! Kom gerust en kijk bij “activiteiten” of wij jou ook iets te bieden hebben!

Wat is er te doen?

Bekijk complete agenda »

Stichting Missionair Werk Het Pand

Stichting Missionair Werk Het Pand zorgt voor de middelen om de diverse activiteiten te laten plaatsvinden in en rondom Het Pand. Het Pand staat aan de Madoerastraat 16 in de Korrewegwijk. De activiteiten vinden plaats ten behoeve van de bewoners uit die wijk en verder voor alle geïnteresseerden uit de stad. De stichting verwerft zijn middelen door het aanschrijven van fondsen, het ontvangen van particuliere giften en het aanvragen van ondersteuning vanuit (kerkelijk) organisaties en gemeenten. De begroting bedraagt bijna € 20.000 per jaar.
Wilt u ons werk ondersteunen? Dat kan door uw donatie te storten op (IBAN: NL43INGB0008375584) ten name van Stichting Missionair Werk Het Pand te Groningen, RSIN-nr 858356545. Wij beschikken over een ANBI-status, waardoor uw giften fiscaal aftrekbaar zijn. Hartelijk dank voor uw bijdrage. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Irma Verweij-Vlijm (irmavlijm@gmail.com) of Jan Breeuwsma (j.j.breeuwsma@home.nl), respectievelijk secretaris en penningmeester van de stichting.


Via onderstaande links kunt u het oprichtingsdocument en het beleidsplan voor 2018 - 2021 downloaden

oprichtingsdocument

beleidsplan 2018 - 2021

   Klik hier voor het jaarverslag van 2018


Fotoalbums

6 tot en met 11 jaar

11 tot en met 14 jaar

12 tot en met 18 jaar

18 jaar en ouder

45 jaar en ouder