Welkom!

In Het Pand ben je altijd welkom.  Zoek je ook een stukje gezelligheid? Of ben je op zoek naar zingeving? Zou je meer willen weten over het Christelijke geloof, over wie Jezus is? In Het Pand maken wij de link tussen jou en God, tussen ons en jou! Kom gerust en kijk bij “activiteiten” of wij jou ook iets te bieden hebben!

Wat is er te doen?

Lunch & viering
23-27 juli 2018
Sport en spelweek
Bekijk complete agenda »

Wat is er te doen?

Onze activiteiten

Voor vrijwel iedereen is er iets te doen in Het Pand. Zoek je ook een stukje gezelligheid? Of ben je op zoek naar zingeving? Zou je meer willen weten over het Christelijke geloof, over wie Jezus is? 

Kom gerust eens lang bij een van onze activiteiten. Tot ziens!


Hier een overzicht van alles wat er in ons gebouw te doen is.

Buurvrouw kook avond

21 mei 2018

Lekker gezellig met elkaar leren koken. Recepten uit een land van 1 van de buurvrouwen. Ondertussen klets je bij. Een groot succes afgelopen winter, nu weer op herhaling.

Opgave kan via info@pandvoordewijk.nl

Lees verder »

Meikamp

7 mei 2018

Het is een mooie traditie. Ieder jaar lekker op kamp gaan. Een drietal dagen naar een blokhut, in een bos allemaal spellen doen. Lekker zwemmen in Kardinge. Vuurtjes betekenen het einde van de avond en ook een lekkere snack. Kortom, dikke lol!

Lees verder »

Lunch & viering

25 december 2016

Iedere zondag beginnen we om 12 uur met een heerlijke lunch. Die maken we van tevoren samen klaar. Na de lunch behandelen we een stukje uit de Bijbel, het boek van Mattheus. De ene keer met combo, dan weer zonder of juist op een creatieve manier. Alles bij elkaar zijn we zo in ongeveer een uur ook al weer klaar: tijd voor een spel, kop koffie en de afwas.

Lees verder »

Kinderclub

19 september 2017

Vanaf dinsdag 19 september beginnen we weer met de kinderclub. Op De Kleine Wereld staan we om 14 uur klaar om je op te halen. Moeders zitten met ranja klaar om je te verwelkomen. De verhalen van Mozes gaan we horen, we knutselen en voetballen. Rond half 4 is de middag weer voorbij en wordt de Held van de dag bekend gemaakt.

Lees verder »

Sporten voor tieners nu in grote zaal Karrepad!

15 november 2017

Wees er bij! Want we sporten nu in de lekker grote zaal van Karrepad. Ruim voldoende plek om groots te voetballen. We beginnen precies om 19:00 uur en kunnen tot 20:00 uur door voetballen. Daarna gaan we naar Het Pand om te chillen, FIFA18 te spelen en te tafeltennissen.

 

Uiteraard is alles gratis toegankelijk 

Lees verder »

Fotoalbums

6 tot en met 11 jaar

11 tot en met 14 jaar

12 tot en met 18 jaar

18 jaar en ouder

45 jaar en ouder