Welkom!

In Het Pand ben je altijd welkom.  Zoek je ook een stukje gezelligheid? Of ben je op zoek naar zingeving? Zou je meer willen weten over het Christelijke geloof, over wie Jezus is? In Het Pand maken wij de link tussen jou en God, tussen ons en jou! Kom gerust en kijk bij “activiteiten” of wij jou ook iets te bieden hebben!

Wat is er te doen?

Lunch & viering is er weer iedere zondag
Bekijk complete agenda »

Wat is er te doen?

Onze activiteiten

Voor vrijwel iedereen is er iets te doen in Het Pand. Zoek je ook een stukje gezelligheid? Of ben je op zoek naar zingeving? Zou je meer willen weten over het Christelijke geloof, over wie Jezus is? 

Kom gerust eens lang bij een van onze activiteiten. Tot ziens!


Hier een overzicht van alles wat er in ons gebouw te doen is.

Open Dag!

10 november 2018

Altijd al een keer een kijkje willen nemen in Het Pand. Dan ben je zaterdag 10 november van harte welkom. We hebben een mooi programma. Een rondleiding in de wijk, en zal een uitgebreide toelichting zijn van alles wat er te doen is. 

 

 

Lees verder »

Kinderclub zijn weer begonnen!

25 september 2018

Vanaf dinsdag 2 oktober beginnen wij weer met de kinderclub. Iedere week (behalve in de vakanties) beginnen wij na schooltijd. Kinderen van De Kleine Wereld halen wij op, ga je naar een andere school: fiets dan naar Het Pand. We horen een Bijbelverhaal, zingen een lied, bidden en danken, knutselen of koken of voetballen. Kortom, een leuke middag!

Lees verder »

Fotoalbums

6 tot en met 11 jaar

11 tot en met 14 jaar

12 tot en met 18 jaar

18 jaar en ouder

45 jaar en ouder