Welkom!

In Het Pand ben je altijd welkom.  Zoek je ook een stukje gezelligheid? Of ben je op zoek naar zingeving? Zou je meer willen weten over het Christelijke geloof, over wie Jezus is? In Het Pand maken wij de link tussen jou en God, tussen ons en jou! Kom gerust en kijk bij “activiteiten” of wij jou ook iets te bieden hebben!

Wat is er te doen?

Bekijk complete agenda »

6 t/m 12 jaar

» KINDERCLUB
Kinderclub is voor kinderen van 6-11 jaar. Elke week wordt aan de hand van een maandthema een verhaal verteld. Een voorbeeld van een thema is “De droom van je leven”: het verhaal over Jozef die naar Egypte werd ontvoerd en uiteindelijk zijn familie weer ontmoet en samen met hen verder leeft.

Na het verhaal drinken we wat fris met iets lekkers er bij. Ook is er een creatieve verwerking. Voor de jongere kinderen (6-8 jaar) bijvoorbeeld iets om te kleuren, creatief met papier en lijm, koekjes bakken etc. De oudere kinderen (9-11) krijgen wat moeilijker werk te doen, bijvoorbeeld figuur zagen, glas schilderen of als het mooi weer is een partijtje voetbal. Iedere week is het weer spannend hoeveel kinderen er komen.

Sommige kinderen worden opgehaald door de moeders. De kinderen vinden het zo gezellig dat we regelmatig een kopje koffie met de moeders drinken omdat de kinderen nog niet weg willen!

Kinderclub is voor kinderen van 6-12 jaar, op dinsdagmiddag direct na schooltijd (iets na 2 uur). Ga je naar de Kleine Wereld aan de Celebesstraat, loop dan met de leiding mee die na schooltijd klaarstaat om je op te halen.» SPORT OP VRIJDAGMIDDAG
Ben jij zo’n sportieve jongen of meid? Mooi! Want dan kan je lekker met ons sporten. Op vrijdagmiddag voor kinderen van de basisschoolleeftijd. We beginnen direct na schooltijd, om 14.00 uur, en om 15.30 zijn we zo moe geworden dat we stoppen met sporten. Wanneer het koud is sporten we binnen in de gymzaal van De Kleine Wereld, en als het weer mooi is blijven we buiten in de Koele Kooi van De Kleine Wereld.

Wij vinden het fantastisch om zo samen met je te sporten. We delen soms iets uit, soms is er een toneelstuk, en we vertellen wie God voor ons is.» KAMP
Ieder jaar wordt voor de kinderen van de kinderclub en Rock Solid een geweldig kamp gehouden. Iedereen die regelmatig op de club aanwezig is krijgt een uitnodiging. We huren een blokhut waar we drie dagen lekker van de omgeving en elkaar genieten. Meestal is het niet ver van Groningen zodat een vader of moeder zo even kan komen kijken hoe het met ons gaat. Ieder kamp staat een thema centraal. We lezen aan tafel uit een kampboekje waar over dat thema iets geschreven wordt en ook vanuit de Bijbel een voorbeeld gegeven wordt waar we iets uit kunnen ontdekken of leren.

Tijdens het kamp overnachten we natuurlijk gescheiden: de jongens en de manlijke leiding bij elkaar en de meisjes en de vrouwelijke leiding bij elkaar. Kortom, we kunnen er allerlei spelletjes doen, samen dingen bouwen etc.

Fotoalbums

6 tot en met 11 jaar

11 tot en met 14 jaar

12 tot en met 18 jaar

18 jaar en ouder

45 jaar en ouder