Welkom!

In Het Pand ben je altijd welkom.  Zoek je ook een stukje gezelligheid? Of ben je op zoek naar zingeving? Zou je meer willen weten over het Christelijke geloof, over wie Jezus is? In Het Pand maken wij de link tussen jou en God, tussen ons en jou! Kom gerust en kijk bij “activiteiten” of wij jou ook iets te bieden hebben!

Wat is er te doen?

Bekijk complete agenda »

12 t/m 18 jaar

» SPORT OP WOENSDAGAVOND
Iedere woensdagavond gaan we met sporten met tieners. Tot de zomervakantie zijn we buiten en als het te koud wordt sporten wij in de gymzaal van De Kleine Wereld. Beide Celebesstraat 35.» SPORT EN SPELWEEK
Iedere zomervakantie gaan we een week helemaal los. Een grote groep jongelui gaan speciaal hiervoor bij Athletes in Action op training. Zo kunnen we speciaal voor kinderen van de basisschool, en ook voor tieners een fantastisch programma aanbieden.

De sport en spelweek  is meestal de eerste week van de zomervakantie. We sporten met kinderen in de basisschool leeftijd s-middags van 14.00 uur tot 16.00 uur en s-avonds met tieners van 19.00 uur – 21.00 uur.
» HUISWERKBEGELEIDING

Op maandag, woensdag en donderdagmiddag zitten we klaar voor jou! Want als jij het ook zo moeilijk vindt om te leren, of om je huiswerk te plannen. Kom dan gerust! Of als je alleen met wiskunde moeite hebt. Van half 4 tot half 6 zitten er twee studenten op je te wachten. Als je voor het eerst komt doen we even een testje om uit te zoeken hoe wij jou het best kunnen helpen. Daarna houden we samen met je een map bij met al je huiswerk of je opdrachten. 

Bel of mail gerust even als je een vraag hebt.

Fotoalbums

6 tot en met 11 jaar

11 tot en met 14 jaar

12 tot en met 18 jaar

18 jaar en ouder

45 jaar en ouder