Welkom!

In Het Pand ben je altijd welkom.  Zoek je ook een stukje gezelligheid? Of ben je op zoek naar zingeving? Zou je meer willen weten over het Christelijke geloof, over wie Jezus is? In Het Pand maken wij de link tussen jou en God, tussen ons en jou! Kom gerust en kijk bij “activiteiten” of wij jou ook iets te bieden hebben!

Wat is er te doen?

Lunch & viering
7 tot 9 mei
Meikamp
Bekijk complete agenda »

11 t/m 14 jaar

» ROCK SOLID
Na de herfstvakantie beginnen wij met Rock Solid. Ga je naar groep 7 of 8, dan ben je van harte welkom. De Rock Solid avond geeft je een stevige plek om de week mee te beginnen, want heb jij ook zo de balen van huiswerk leren? Daarom doen we het samen, dat is gezellig en je leert al aan het begin van de week je topo of je woordpakket. Lekker makkelijk toch?

Als we na een half uurtje klaar zijn met leren gaan we even iets drinken en doen daarna allemaal vet gave spelletjes. Het wordt lachen, maar het zal soms ook zeker spannend zijn! Die spelletjes hebben te maken met het thema van de avond.

De Rock Solid avond is op maandagavond. We beginnen om 18.30 uur en om 20.00 uur zijn we klaar en kan je naar huis.
Je ziet dat Rock Solid supergaaf is.» SPORT OP WOENSDAGAVOND

Iedere woensdagavond gaan we met sporten met tieners. Tot de zomervakantie zijn we buiten en als het te koud wordt sporten wij in de gymzaal van De Kleine Wereld.» TECHNISCHE UITDAGING TIENERJONGENS
Werken aan robots van Lego. Zelf een programma op de computer maken voor de robot. Moeilijk? Jazeker, maar wij helpen je om de grootste uitdaging aan te gaan.

Bij onze TUT-club werken we een ruime maand aan een uitdaging om daarna in groepjes van 3 jongens de competitie aan te gaan. Wie doet de opdracht het best?

Het seizoen eindigt wanneer de zomertijd ingaat. Dan pakken we de crossauto’s en maken we Groningen onveilig. Na allerlei clinics en opdrachten is er een tijdje free-run. Je ouders staan likkebaardend te kijken zo mooi is het.

Maar…..alleen voor tienerjongens!» SUPERWOMAN
Voor tienermeiden die naar het voortgezet onderwijs gaan is er SuperWoman. Zelf een recept bedenken, inkopen doen, lekker koken met elkaar. Wie wil het niet? Wij doen het tweewekelijks.

De avond wordt voortgezet met een een sociale activiteit als bijvoorbeeld je nagels lakken. Ook zijn er inhoudelijke avonden waar we echte tiener issues aanpakken. Samen met je vrouwelijke leiding bespreek je het onderwerp, ook vanuit de Bijbel kan er een toelichting komen.» SPORT EN SPELWEEK
Iedere zomervakantie gaan we een week helemaal los. Een grote groep jongelui gaan speciaal hiervoor bij Athletes in Action op training. Zo kunnen we speciaal voor kinderen van de basisschool, en ook voor tieners een fantastisch programma aanbieden.

De sport en spelweek is meestal de eerste week van de zomervakantie. We sporten met kinderen in de basisschool leeftijd s-middags van 14.00 uur tot 16.00 uur en s-avonds met tieners van 19.00 uur – 21.00 uur.
» HUISWERKBEGELEIDING

Op maandag, woensdag en donderdagmiddag zitten we klaar voor jou! Want als jij het ook zo moeilijk vindt om te leren, of om je husiwerk  te plannen. Kom dan gerust! Of als je alleen met wiskunde moeite hebt. Van half 4 tot half 6 zitten er twee studenten op je te wachten. Als je voor het eerst komt doen we even een testje om uit te zoeken hoe wij jou het best kunnen helpen. Daarna houden we samen met je een map bij met al je huiswerk of je opdrachten. 

Bel of mail gerust even als je een vraag hebt. 

Fotoalbums

6 tot en met 11 jaar

11 tot en met 14 jaar

12 tot en met 18 jaar

18 jaar en ouder

45 jaar en ouder